Post by inourmetninar on Feb 12, 2022 3:41:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ GunboundM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GunboundM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код багато кристалів ▞▞▞
▞▞▞ GunboundM 2022 version ▞▞▞
Завантажено з ностальгічними цілями. Але все одно був якось розчарований.
Ця гра відстойна. Коли ви збираєтеся виграти гру, вона раптово виходить з системи. Наступне, що ви знаєте, додається втрата. Що? Я відчував це багато разів раніше, але останнім часом це сталося часто. Виправте це, будь ласка!
Там написано, що зупинитись, чому я не можу відкрити гру
GunboundM Strategie eab
Дуже погана система гри. Ви не можете виграти проти гравців з готівкою. Система мала бути розроблена для боротьби з таким же рейтинговим суперником.
Повністю сміття гра, якщо чесно. Я просто хочу, щоб у Dungeon не було жодних витрат, рандомізованих матчів. ДЕ ЛОБІ Старий Gundbound на ПК був набагато кращим. Треба пропустити старі війни адука. На жаль, ця гра зараз розчарування. Ddtank зараз краще
навіть незважаючи на те, що ігровий процес не такий, як gunbound в ПК. але гра насправді досить весела та складна. також є багато нових хороших функцій.
Не очікував, що мій обліковий запис зникне, будь ласка, виправте це
Так ностальгічно. Нагадує мені старі добрі часи, коли я був молодим.. Тільки одна проблема: якщо я відключаюсь, відновити зв’язок неможливо. Сподіваюся, у нас є шанс повернутися в гру
Не встановлюйте це, інакше ви пошкодуєте, якщо у вас обмежений тарифний план. Кожного разу, коли я відкриваю цю програму, вона має необмежену кількість оновлення 75 МБ. Буквально щоразу. Оновлення одного і того ж файлу знову і знову.
GunboundM Strategie eab
Мені подобається гра, але коли ваш Wi-Fi/дані коливаються. Це не дає вам жодних варіантів повернутися в гру або з попередньої гри. БУДЬ ЛАСКА, ВИРІКУЙТЕ ЦЕ І МАЄТЕ МОЖІВ ПОВЕРНУТИСЯ ДО ВАШОЇ битви
Будь ласка, виправте помилку сервера... Я поставлю вам 5 зірок
GunboundM — це класичне перезавантаження оригінальної комп’ютерної гри з деякими сучасними та очікуваними оновленнями для мобільних пристроїв. Гра можна легко насолоджуватися, витрачаючи гроші або не витрачаючи їх.
Мені потрібна функція звіту про несприятливі дії товариша по команді. Зі зниженим балом, пониження або призупинення облікового запису на кілька днів, тижнів або назавжди!!
Трохи помилок і складність прицілювання. Немає аватара, як на попередньому gunbound. Мені сумно без хадука воєн 😭😭😭😭😭
Повертає старі спогади, останнє оновлення все ще не з’явилося в PlayStore. 3 зірки, (повертаємо ваші 5 зірок за те, що оновлення знову доступні)
Завжди запитує оновлення щоразу, коли ви його відкриваєте. Я був радий знайти цю гру, але зараз так розчарований цією програмою. Повна втрата часу. Ви будете намагатися оновити його протягом кількох днів, а потім, коли ви наближаєтеся до завершення, ut вийде з ладу або каже про помилку, навіть якщо у вас є підключення до даних. Мене дратує, витрачаючи свій проклятий час. Час видалити його!
Грав у оригінальну гру, це не дає свічки з точки зору задоволення та функціональності, величезного подрібнення та необхідності валюти для гри в матчі. В основному жадібність зіпсувала класику.
Я просто повернувся грати після довгої перерви, і безпосередньо мав битися проти шахрая, він може використовувати SS на самому першому початку гри (1-й хід), і кожен раз, коли він виступає по черзі, завжди використовувати щит для всього 4 рази?? Я отримав th. Знімок екрана імені гравця та ідентифікатора номера. Але ця гра була справді веселою, але хтось просто мав так зруйнувати цю гру.
Dragon mobile gears дуже дорогі, і якщо ви не отримуєте те, що хочете, ви дійсно хочете видалити gbm. будь ласка, зробіть це трохи дешевше...
тьмяний порт оригіналу, який використовує систему автоматичного прицілювання. 2/10
Гра весела, але будь ласка, виправте помилки в підземеллі. Після останнього оновлення гра вилітає, якщо ви досягнете битви з босом у підземеллі
ШІ дуже важко перемогти, вони завдають більше шкоди і дуже точні в стрільбі, ну ви можете перемогти їх, якщо ви платите за предмети, ця гра не для вправності, це для того, щоб ви витратили на неї гроші, видалила, дякую.
я пропустив старий настільний комп’ютер із gunbound. Я спробував цю мобільну версію, і гра схожа, але в цій версії використовується «бот для прицілювання» або посібник із прицілювання, який раніше був шахрай у настільній версії. Я думаю, що через цей прицільний бот у грі немає балансу, оскільки гравцям не потрібні навички, щоб прицілитися та успішно стріляти в супротивників, здається, що це битва за оснащення вашого танка вищого рівня, він покладається на обладнання, тому якщо ви новачок у у грі у вас буде дуже великий розрив з цими hi lvls. Я думаю, щоб зробити гру більш збалансованою, їм слід видалити прицільного бота або, принаймні, видалити останню половину цілі, щоб гравцям все одно потрібно було прийняти правильний кут і силу вашого пострілу, а також враховувати напрямок повітря або погоду/перешкоду тому я негайно вийшов з гри. Сподіваюся, вони зможуть покращити баланс у грі.
GunboundM Strategie eab
Деякі спеціальні атаки танків переможені, але якщо ви просто граєте в «Королівську битву», гра буде справедливішою і в неї можна грати без системи виграшу 2 виграшів. Привіт команда! Дякую за відповідь, зі святом!
Дизайн рівнів поганий, я маю на увазі, що деякі карти були розроблені для того, щоб деякі танки перевантажили. Наприклад, зброя Asate 1 або 2 були безумовно марними, якщо ви, хлопці, поставите занадто багато плаваючих перешкод в середині карти, супутникові речі будуть продовжувати стріляти в перешкоду, а супротивник розбере вас до кісток. Наступна річ – вітер, як вітер вплинув на зйомку, було дивно, нереалістично, іноді у вас було 7 вітрів зверху вниз, і зйомка була дуже далеко.
Забагато платити, щоб виграти, а дорогоцінні камені в грі занадто дорогі
Я змінив свій огляд з 5 зірок на 2. Це тому, що ви, хлопці, змінюєте механізм зйомки. Це зіпсувало мою гру. Зараз я граю в це раз на тиждень. Хлопці, ви можете залишити гру в спокої? Ніби було добре раніше.
Це дратує... ви знаєте, що ви виграєте.. але помилка підключення змушує вас програти... я подав 5, але зараз... я даю вам 2 зірки... і створюйте більше смайлів.. ви не можете виразити себе союзникам чи ворогам.. і, будь ласка, додайте зміну команди перед матчем-реваншем..
Весела гра, але роздільна здатність налаштовується недостатньо добре в Oneplus 5t. В результаті неможливо повернути екран від вертикального до горизонтального. Будь ласка, вирішіть це питання.
Не подобається система прицілювання. Щоб легко
Ставлю 3/5. Все ще відчувається класичне відчуття, але не зовсім. Здається, більше поспішають і змушені заробляти гроші. Карти здаються занадто малими, і у вас насправді немає важких кадрів. Будьте добре, якщо вони мають спорядження, яке покращує статистику або % заробленого золота тощо.
Це дійсно чудово, мені подобається ігровий процес, але проблема полягає в тому, що важко прицілитися в ціль, також у вас є лише кілька секунд, щоб стріляти, тому краще бути швидким
Виправте свій підбір матчів для збалансованих суперників.
чи почнете ви додавати в гру криптовалюту "грати, щоб заробити" після того, як доїте $ протягом 15+ років
GunboundM Strategie eab
Коли ваш пінг високий протягом 1 секунди, він говорить про спробу підключитися до гри. Але що трапиться, так це ви повернетеся додому. Не продовжувати свою гру. Завжди трапляється
Жорсткий контроль. Недружній інтерфейс.
Я ненавиджу сватання. ЦІЛЬНО НЕЧЕСТВЕНО. НОВІ ПРОТИ СТАРІ ВИСОКІ РІВНІ.
Airplane Chefs - Cooking Game आर्केड गेम jusp
Хороша гра, але єдина проблема полягає в тому, що як тільки ваше з’єднання з Інтернетом на деякий час буде втрачено, ви автоматично відключитеся від гри, а потім ви не зможете знову увійти або приєднатися до гри, коли повернеться Інтернет.
Змінено на 2 зірки через безглузді карти... Занадто велика дальність.. Не вдається досягти цілі плюс вітер!
Гарна гра, АЛЕ gear dragon pack in shop — це шахрайство, я завжди отримую той самий гірший танк. Це або Адука, або Стріла. Вже витратив 7500 передач і все ще отримуєте той же кепський танк.
Очікуйте багато разів програти, перш ніж підвищити рівень. Раніше ця гра була веселою, поки вони не розробили цю технологію, яка змушує вас навмисно багато втрачати, перш ніж піднятися на рівень. Це спосіб для них спробувати вивести гроші з вашого відчаю. Не обманюйте себе. Якщо у вас великий показник виграшу, який починає знижуватися, перш ніж ви підвищите рівень, і ви відчуваєте, що ваші удари не реагують на вітер, як раніше, це нормально. Система налаштує ці складні умови, щоб звести вас з розуму.
Гаразд, тож деяка кількість битв тут пішло дуже не так. з’єднання втрачено, а потім ви від’єдналися. бій, який є епічно жорстким, майже переможний бій та інші. це відбувається вже два рази сьогодні. не звинувачуйте наш зв'язок. інші ігри можуть відновити підключення без проблем. то чому ця гра не може або не може повторно підключитися? оновіть свою систему, зробіть так, щоб ми всі могли відновити зв'язок, поки ми в битві. До тих пір я не дам 5*
GunboundM Strategie eab
Розробник прочитав усі коментарі, які ми любимо gb, але вирішили проблему
Будь ласка, виправте гру підбору. Поставте той самий рівень проти того ж рівня.
Насолоджувався, коли відтворював на ПК, і насолоджуюсь зараз. Весела гра, яка вимагає стратегічної гри з іншими завданнями, які залишають її свіжою
Якщо ви пам’ятаєте гру Arcanist на funorb або worms Armageddon, це так само, як це, вам сподобається, і якщо ви гарні, вам не доведеться платити, щоб виграти
Ця гра весела, але розробника не хвилює ваш відгук. Це очевидна плата за перемогу в аватарі game.bog, що підтверджує їхню вогневу міць і що ні. Сервер нестабільний, після відключення він також оцінюється як втрата. Іноді це не ваша сторона помилки, яка буде зарахована як ваша втрата, якщо сервери підключаються до діалогу. Крім того, якщо не ввімкнути публічний чат, нуби будуть вашим найбільшим ворогом у руйнуванні вашої гри, особливо більшість з виграшів нижче 40% зазвичай є дурними або найгіршими
Проблема в тому, що коли ви відключаєтеся від матчу, немає іншого способу повернутися.. тому ви повинні сплатити штрафи за поразку в цьому матчі.. Сподіваюся, ви могли б дати це рішення..